Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Trykmetoder til dine USB sticks

Ligesom vores USB sticks, så kommer logoer også i alle former og størrelser. Det er derfor, vi tilbyder 4 unikke trykmetoder.

I dette indlæg tager vi et kig på de forskellige trykmetoder vi har til rådighed og den metode, der passer bedst til de forskellige logoer.

Skærmprint : Trefjerdedele af vores USB sticks bliver produceret med skærmprint tryk. Denne metode er bedst for logoer, der har op til 4 forskellige farver. Vi kan også Pantone matchende skallen i dine farver for at sikre, at farverne er i overensstemmelse med Jeres retninglinjer for profilering.Fotoprint: Fås på 3 af vores modeller. Med fotoprint kan vi trykke HD billeder ved hjælp af CMYK print teknik. Denne metode er perfekt for dem, der ønsker at bruge store billeder til at fange slutbrugerens opmærksomheden.Lasergravering: Ved denne trykmetode bruger vi højteknologiske maskiner til at gravere dit logo eller budskab på USB stikket med absolut præcision. Fordi det er lasergravering, kan vi ikke tilføje farver på logoet . Lasergravering er tilgængelig på 13 af vores modeller, herunder model Nature i træ.Prægning: Tilgængelig på vores kunstlæder Executive model, prægningmetode giver os mulighed for at ' stemple ' dit logo eller budskab på det smidige kunstlæder på Executive modellen. Svarende til gravering understøtter denne metode ikke farver.Det er værd at have det i tankene, hvilke af tryk- metoder der bedst passer til dit logo . Husk også, at nogle modeller tillade flere trykmetoder på samme USB stick.

Klar til at bestille ?
Du skal blot udfylde vores tilbudformular og en af ​​vores account managers vil kontakte dig så hurtigt som muligt .

flashbay ForfatterSam Sanchez
2 Kommentarer | Indtast din 
DeAnne Gliedt, Precious Moments photography | 15 Jul, 2016
I am interested in getting a quote for flash drives that have my logo on it. In 8gb and 16gb minimum
Chris , Flashbay | 18 Jul, 2016
Hi DeAnne,

Thanks for getting in touch. An Account Manager will contact you shortly regarding prices and next steps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.