Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog 5 essentielle telefon gadgets til at køre din lille virksomhed

Ifølge en nylig undersøgelse af Smart Insights, ejer 80% af internetbrugere en smartphone. Denne figur er sandsynligvis tættere på 99% på din arbejdsplads!
Her er de top 5 telefon gadgets, der vil hjælpe dig med at blive mere produktive i din lille virksomhed, når du er på farten.

1) Induktiv oplader til din smarttelefon 

En induktiv oplader, også kendt som Trådløs Oplader, er en praktisk og stilfuld måde at oplade din telefon på. Vores induktive opladere er kompatible med Qi-aktive enheder. Du skal blot sætte telefonen på den induktive oplader for at oplade den. Mange af vores kunder bruger dem på deres kontorer, arrangementer og i deres butikker og caféer.


2) Et USB stik for din smartphone

Når du møder kunder, vil det være effektivt at kunne fremvise dit arbejde, mens du er på farten. Men at flytte store filer kræver stadig en hurtig internetforbindelse, så det hjælper med at have et USB stik der kan tilsluttes til din smartphone og du vil dermed have adgange til informationerne på farten.

Det er derfor smart at have USB nøgler med 2 forskellige USB stik. Dette vil give dig mulighed for at overføre data mellem alle dine enheder, såsom PC, Labtop og smartphones, uden problemer. Det vil være et perfekt tilbehør til forretningsmøde, klientpræsentationer og endda frigør plads på din telefon. USB nøglen med 2 stik vil have et almindeligt stik i den ene ende og et valg mellem Micro-USB eller USB-C stik i den anden ende. 


3) Trådløs Bluetooth® hovedtelefoner 

Mens du er på farten, er det vigtigt, at du stadig kan ringe til dine medarbejdere og kunder. Ofte kan det være svært at holde telefonen, derfor er Trådløs Bluetooth® hovedtelefonen det perfekt tilbehør. De fleste Bluetooth®-hovedtelefoner leveres med en mikrofon, så udover at kunne lytte til musik, kan du også foretage og modtage opkald trådløst, uden at du skal finde telefonkablerne. Du kan besvare opkald uden forsinkelser og i god kvalitet. Bluetooth®-hovedtelefoner tillader nem parring med smartphone, så hvis du har en iPhone, Android, Windows mobil enhed, eller andet med Bluetooth®-funktion, kan dine hovedtelefoner tilsluttes. Tjek venligst telefonens specifikationer for at sikre dig.


4) Bluetooth® højtalere

Bluetooth®-højttalere giver dig god kvalitets lyd uden at skulle stole på din bærbare computer, tablet eller smartphone og kan være handy i følgende situationer:
  • Præsentationer med lyd
  • Visning af dine virksomhedsvideoer 
  • Gør din stand mere attraktivt 
  • Forbedre lyden af ​​en kundes samtale
  • Baggrundsmusik i din butik og meget mere
For at oprette forbindelsen skal du blot tænde højtaleren og Bluetooth® indstillingerne på telefonen. Synkroniser begge enheder med et enkelt klik. Bluetooth® højtalerne kan du tage med på farten og er kompatibel med iPhone og Android telefoner med Bluetooth® funktion. Som en ekstra bonus har nogle Bluetooth® højtalere også mikrofon for håndfri opkald og besvarelser.


5) En trofast powerbank

De fleste har skulle brug for at oplade deres telefon hele dagen. Men hvad nu hvis du ikke er på kontoret eller i bilen? Svaret er simpelt,en bærbar powerbank, der kan oplade din telefon på kort tid. 

Vores udvalg af powerbanker kan mærkes med dit logo, slogan, hjemmeside, konference detaljer og meget mere. Vores modeller kommer i en bred vifte af batterikapacitet, fra 1000 mAh op til 10050 mAh.


Du kan se flere unikke eksempler til din virksomhed på vores hjemmeside, hvor du også kan anmode om et tilbud.
En af vores kundekonsulenter kontakter dig straks med priser og prøver, hvis det ønskes.

Du er velkommen til at kommentere nedenfor og fortælle hvilke telefon-tilbehør du bruger til din virksomhed.


flashbay ForfatterSarah Chambers
2 Kommentarer | Indtast din 
Edwin muzhingi | 14 Aug, 2018
Want power bank 10
.050mpa
Sarah Chambers, Flashbay | 14 Aug, 2018
Hi Edwin,

Thanks for getting in touch.

I have passed on your details to a dedicated Sales Account Manager who will be in touch with you very shortly.

I hope this helps,

Sarah at Flashbay
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.