Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog 4 lavpris genveje til at booste brand awareness

I starten kan det være udfordrende at finde det ekstra budget til at fremme din forretning. For at hjælpe dig ud har vi samlet vores mest budgetvenlige måder at øge brand awareness for din lille virksomhed.

Uddan dine kunder

Til at begynde med vil dine kunder ikke vide meget om dit brand eller hvad du gør. Uddannelse af dine kunder er en fantastisk måde at opbygge tillid til og hjælpe dem med at blive fortrolig med, hvad din virksomhed gør. Du kan uddanne dine kunder ved at oprette indhold, der hjælper med at besvare deres smertepunkter. Dette kan være online eller offline og kan omfatte elementer som:
 • How-to guider
 • Instruktions videoer
 • Opsætte demonstrationer in-store

  Forretnings partnerskaber

  Partnerskab med andre virksomheder giver dig chancen for at øge brand awareness og eksponering til et helt nyt publikum. Du kan opnå dette ved at sponsorere lokale arrangementer, samarbejde med velgørenhedsorganisationer og finde andre relaterede arrangementer at være en del af. Du kan sponsorere arrangementer med andre mærker, der deler samme målgruppe som dig. På den måde har du større chance for at dit mærke bliver bemærket af en potentiel kunde.

  Bring dit visitkort til live

  I stedet for standard visitkort, så overvej et USB-visitkort. Det USB Visitkort vil ikke kun hjælpe dig med at skille sig ud fra konkurrenterne, men det giver dig også mulighed for at bruge data preloading for at tilbyde dine kunder varer som præsentationer, specialtilbud, guider og meget mere alle indlæst i USB for dig.

  Tilbyd dine kunder en gave

  Alle elsker en god handel! Især dine kunder, og det er derfor, at salgsfremmende teknologiprodukter er en god gave til dine kunder, da det giver dig mulighed for at mærke hverdags teknologiprodukter, som dine kunder vil bruge dagligt til en overkommelig pris. Dette hjælper dig med at øge brand awareness hver gang de bruger det.

  Vil du opdage flere salgsfremmende produkter til din virksomhed? Du kan se flere unikke salgsfremmende produkter på vores hjemmeside, hvor du også kan anmode om et tilbud.

flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.