Blog Lancering af nyt produkt 

Som ledere indenfor salgsfremmede produker, designer og lancerer vi løbende nye modeller og produkter til vores sortiment. Denne måned har vi med glæde kunnet annoncerer tre nye modeller til vores produktfamilie. 

Marathon Væske Beholder
Med en kapacitet på 400ml er Marathon Væske  Beholder et fantastisk produkt til din næste giveaway, event eller messe. Den kommer i farvene sort, hvid og blå - vi kan lave silkeprint på væske beholderen med dit logo, slogan eller hjemmeside på forsiden i meget nøje detaljer, grundet vores avancerede trykteknologi. Hver enhed leveres med en karabiner. 
Star multiværktøj 
Star multiværktøjet indeholder 5 forskellige værktøjer i 1. Star har et stort branding område, hvor vi enten kan lave silketryk eller lasergravering med dit logo Ergonomisk designet omfatter Star både et lineal, vaterpas, kuglepen, dobbelt skruetrækker og en touch pen. Hoop Telefon Ring 
Kompatibel med alle smartphones, Hoop er et stilfuldt og slankt "fingerringsstativ" som du let kan fastgøre til din smartphone via en klæbende bagside. Vi kan enten brande området med dit billede, logo eller slogan. Hoop har også en praktisk kick stand mulighed, som gør at det lettere for dig at se videoer på din enhed. Klar til et tilbud?
Se vores sortiment og send en forespørgsel på et tilbud. En af vores dygtige Account Managers vil herefter kontakte dig med priser, branding muligheder og vareprøver.


flashbay ForfatterSarah Chambers
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.