Blog Bær dine foretrukne pc-programmer med Portable USB stik apps

Du er sikkert blevet så fortrolige med at have laptops, netbooks og smartphones med dig, at det er nemt at glemme, at man nogle gange bliver nødt til at bruge en pc, der tilhører en anden, og det kan ikke have alle de programmer installeret som du har brug at få adgang til dine data og få dit arbejde gjort.

Brug af en USB stik til at data er blevet almindeligt, men hvor nyttig er det hvis du ikke har adgang til de programmer du skal bruge? Heldigvis kan dette nu være en saga blot, da der er en lang række "bærbare ansøgninger til rådighed, der vil køre fra en USB stik uden at behøve at blive installeret på PC. Du kan bære rundt på både dine data og de programmer, du skal være i stand til at interagere med det på den samme enhed - alt hvad du behøver er en PC og du er klar til at gå.

Bærbar programmer der kører fra en USB stick har en række fordele - de behøver ikke at blive installeret som en traditionel ansøgning så de løber lige fra USB stik, kan de konfigureres til at gemme alle dine indstillinger og konfiguration på USB stik, så dine programmer opfører sig på samme måde på enhver computer, du bruger dem på, og de kan bruges til at forbedre dine personlige oplysninger ved at blive konfigureret til ikke efterlade nogen spor data bag på PC'en.

Hvorfor ikke undersøge mulighederne yderligere ved at besøge de steder nedenfor for at finde ud af hvordan du kan gøre din USB stik arbejde hårdere for dig.

www.portableapps.com
www.pendriveapps.com


Nu kan du bære hele din ansøgning suite på et lillebitte USB stik

En lille udvælgelsen af de typer af "bærbare" applikationer tilgængelige

flashbay ForfatterDave Barret
1 Kommentarer | Indtast din 
Jamal | 20 Apr, 2020
PC Application on USB Drive especially os for Window and Linux or open source
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.