Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Branded USB Flash Drives til skoler og universiteter

Flashbay leverer tusindvis af organisationer rundt om i verden med USB-sticks med print. Disse organisationer omfatter fotografer, velgørende organisationer, banker, tv-net, og også skoler og universiteter. Vores seneste blog-indlæg tager et kig på, hvordan USB-flashdrev med udskrivning kan bruges i undervisningen.

Introduktionsuge
Den første uge er designet som en introduktion til universitet eller college for nye studerende. I den første uge, vil de studerende blive bombarderet med materialer som brochurer, T-shirts, etiketter og USB-sticks med print. Hvis du spørger en elev, hvad de husker fra denne første uge, vil svarte sandsynligvis være USB-hukommelse, noget de måske ønsker at bruge hele forløbet.Gem dit arbejde
Eleverne har i nogen tid været ved hjælp af bærbare computere på universiteter, og der er nu mere og mere almindelige i folkeskoler og ungdomsuddannelser. En måde at sætte sikkerheden, så dit arbejde ikke går tabt hvis computeren går ned, er at lave en back-up ved også at gemme dem på en USB-stick. Så kan du være sikker på, at dine essays og andre værker, som du redigere ikke går tabt, hvis din computer bryder ned eller får en virus.

Del dine noter
At dele noter er almindeligt på de fleste universiteter. Sommetider strækker opgaverne sig over flere år og kan resultere i store filer, hvilket ofte er vanskeligt at sende via e-mail. En enkel løsning er så at bruge et USB-flashdrev i stedet.

Husk, vi kan også preload din Branded Flash Drives med nogen af dine data via Valg af vores Data Preload service.

Hvis du ønsker at få et tilbud på vores USB-sticks med print, blot at udfylde vores Få et tilbud - en af vores Account Managers vil så tage kontakt med dig snarest.

flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.