Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Data Preload - Marketing Materiale

En af Flashay`s mest populære tjenester er Data Preloading – muligheden til at have USB nøgler med dit logo og præinstalleret med dit indhold.

Dette ekstra markedsføringsredskab er et unikt tilbud i markedet for reklameprodukter.I i stedet for at oversvømme kunder med endeløse reklamematerialer, der ofte straks bliver kastet, er kunderne i stand til at modtage en enorm mængde af indhold på en lille memory stick. De datafiler endda kan  låses  for at forhindre sletning og sikre, at USB nøglerne fungerer som et permanent reklame produkt.


Den forudindlæste memory stick giver stor alsidighed, fra små fotograf agentur og musikere, der uploader portfolio billeder og lyd, til multinationale selskaber, der tilbyder business analyse, brochurer, kataloger, præsentationer og magasiner. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og de kan blive præsenteret i en langvarig og praktisk format - med forudindlæste data, den endelige modtager af memory sticks mulighed for at udforske indholdet af deres egen tid og i deres eget tempo, i stedet for at blive overvældet med oplysninger på en gang Du kan læse mere om den type filer, der kan præinstalleret her.

Hvis du ønsker at købe memory sticks med deres datafiler præinstalleret, skal du blot udfylde vores Quick Quote Form og så vil en af vores dedikerede Account Managers kontakte dig så hurtigt som muligt.


flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.