Blog December Model Launches

December har været endnu en spændende og travl måned hos Flashbay. Her ved slutningen af året har vi lanceret nye produkter på tværs af alle vores produktkategorier.

Vi har udvidet vores Gadget kategori med lanceringen af ​​tre nye Fidget SpinnersFlow, Cosmic og Sport Mini. Vi har også introduceret en Slim Smartphone Wallet – En praktisk all-in-one tilføjelse til din smartphone med et stort branding område, som kan indeholde kreditkort og pengesedler. 


Vi har lanceret nye Bluetooth® hovedtelefoner, Craft og Indie, som har tre trykområder i henholdsvis træ og metal, for at sikre dit brand altid ses, når dine kunder lytter til musik på farten. 

Vi har også introduceret tre nye USB stikActiveSlide og Flex. Aktive fungerer som en praktisk karabinhage og har to typer USB-stik. Den end ende med standard USB-stik  og den anden ende kan du vælge mellem USB-C eller micro-USB. Slide har en USB-C stik i den ene ende og i den anden ende har den et standard USB-stik, der kan foldes opad for at afsløre Micro-USB. 

Hvis du er interesseret i disse, eller nogen af vores andre produkter, bedes du udfylde vores Tilbudsformular og en salgsrepræsentant vil kontakte dig hurtigst muligt!

flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.