Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Fremme din skole med USB sticks med logo

students studying

Vi nærmer os slutningen på sommeren og mange studerende forbereder dem selv på at vende tilbage til skolen.  For de tilbagevendende studerende er det en følelse af begejstring ved tanken om gensynet med deres venner.

Med det sagt kan det for nogen af de nystartede studerende være en nervepirende tid. Et nyt miljø væk fra det de kender, deres familie og venner.

Jeg husker tydeligt hvor stresset og nervøs jeg selv var den første uge da jeg startede på gymnasium. Sammenlignet med min tidligere skole var gymnasiet 100 gange større!  Selvom skolen havde gjort deres bedste indsats i form af flotte kort over skolen indlagt i min velkomstpakke - var de yderst forvirrende. Jeg var aldrig blevet medlem af det lokale spejder korps så jeg opgav ret hurtigt at tyde de komplicerede kort.

Et andet problem var at jeg ikke kendte byen eller forskellige aktiviteter og klubber der var udbudt af skolen. Skolen havde ikke mange redskaber til at jeg selv kunne finde den rette information herom.

Nu til dags skoler og universiteter kan hjælpe de studerende på mange måder, en trend vi ser mere og mere er at skolen har en stor mængde af information og data indlagt på USB stiks med logo. Der kan være nyttige websider, 3D kort over skolens områder, by-information, video og alle andre tænkelige dokumenter der kan være behjælpelige for nyankomne studerende.

Forskellige måder universiteter og skoler kan bruge USB stiks

Med deres fantastiske data lagrings egenskaber, kompakte størrelse, lave pris og stilfulde design har USB stiks bekræftet deres position som marketings værktøj. De kan laves med skolens eller universitets logo eller maskot i store mængder med et utal af anvendelses muligheder. 

Her er nogen forskellige og anderledes anvendelses muligheder som studenter, professorer og skolens administration har fremlagt:

  • Til de studerende selv, til opbevaring af klassens opgaver og pensum –  Ved at gemme pensum, noter fra lektioner og lektier på USB-stik har studenterne nu en effektive og nem måde at behandle deres arbejdsopgaver.
  • Til Rekrutteringen – USB sticks med skolens logo og pre-loaded med skemaer, promo-videoer, Præsentationer, kort over skolens arealer og anden information er en fantastisk måde at få potentielle studerende interesseret i skolen eller universitet.  USB nøglerne kan gives væk som del af  en rekrutterings event eller sendes ud med posten.
  • Som gaver til studerende ved bestået eksamen – USB stiks kan være en fantastisk gave når de studerende består deres eksamen.  Du kan pre-loade USB sticks med en digital årsbog, begivenheder og arrangementer, foto og video fra deres tid på skolen samt anden information der kan hjælpe de studerende med at holde kontakten ved lige.
  • Indsamling til velgørende formål - tilpassede USB stiks med skolens logo eller event er en utrolig populær måde at indsamle penge til velgørende formål som broderskaber og andre studenter sammenslutninger og foreninger.

Anderledes og funktionelle USB-produkter som studenter vil elske.

Hvis du er på udkig efter en smart og anderledes USB stik til at markedsføre din skole og begejstre de studerende så se eksemplerne herunder:

USB kuglepen med innovative magnetisk system
USB Flash Pens with innovative magnetic mechanism
Twister USB stik
Twister USB Drives

USB flaskeåbner
USB Bottle Openers

USB i nøgleform
USB Key

Kinetic USB sticks
Kinetic USB Drives


flashbay ForfatterPeter Nguyen
1 Kommentarer | Indtast din 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.