Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Vi designede Kinetic USB stik kun for dig!

For et par måneder siden gav vi vores dygtige team af designere til opgave at ringe op på vores kunder og spørge dem, hvad USB stik design, de ville elske at se og derefter komme op med nye og innovative produkter til at opfylde deres ønsker.

Efter at have talt med onkring hundrede af vores kunder lige fra markedsføring og indkøbsledere til skoleledere og IT-medarbejdere har vi samlet de bedste koncepter og er nu at gøre dem til virkelighed.

Fra denne lange og intensive proces er vi stolte af at bringe dig "Kinetic Series'.

Udelukkende designet af Flashbay, Kinetic Serie USB stik eliminerer behovet for et låg ved at bruge en unik glidende og klikke mekanisme. Hvis du klikker på drev ind i åben position låser den på plads med USB udsatte stik og klar til at blive sluttet til en computer.

Hvis du klikker endnu engang vender tilbage til den lukkede position, som beskytter USB stikket fra stød og slag, som den ellers kan blive udsat for. Klikkemekanismen gør det til en af disse super-vanedannende corporate gaver. Jeg har en på mit skrivebord og kan ikke stoppe med at leje med det.

Kinetic Serie forsøger ikke at være alt for komplicerede – det er en enkel løsning, og det er hvad der gør det at arbejde med den så godt. Den integrerede nøglering gør det nemt at fastgøre drevet til en snor eller et sæt af nøgler og kroppen af USB stik kan skærmen trykt med dit firma logo i op til 4 farver.

Hvis du leder efter en intelligent konstrueret og unikke ud USB stik så Kinetic-serien er absolut værd at se!


Vores kunder kan virkelig godt lide den nye Kinetic serie

Kinetic seriens regnbue – vores standard farve tilbyder

Vi kan pantone matche tanken til enhver farve du ønsker

flashbay ForfatterSam Sanchez
1 Kommentarer | Indtast din 
Stevan | 21 Apr, 2012
Need to make 3000 pcs pen drives Kinetic series 4Gb
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.