Twister

Blog Kom et skridt foran med Ellipse USB nøglen

Her hos Flashbay stræber vi altid efter, at skabe nye designs til vores i forvejen store sortiment. I modsætning til vores konkurrenter, der ofte fører en overvældende og uoverskuelig række af modeller, holder vi altid fokus på branding. Vi viger aldrig fra det faktum, at kvaliteten af vores designs vil blive direkte forbundet med dit brand, når produktet ender hos slutbrugeren.

Det seneste produkt der er opsået af vores design og prototype process, er Ellipse USB stik. Bløde elliptiske kurver, en effektiv og simpel glidemekanisme til at beskytte USB chippen og materialer der både ser og føles helt rigtig, gør at Ellipse passer helt perfekt til vores sortiment.

Den bløde buede krop, lavet af forkromet zink legering og behageligt blødt plastik, skaber det perfekte lærred for ethvert logo eller markedsføring besked. Med muligheder for både lasergravering og skærmtryk, kan du være sikker på at din grafik vil blive præsenteret med den skarphed og kvalitet som det fortjener.
Executive USB Drive

Elegant, effektiv og spændende - Ellipse USB stik bør være det første valg du overvejer i din næste markedsføringskampagne.


flashbay ForfatterSam Sanchez
1 Kommentarer | Indtast din 
Alison Campbell, Resource Data Management | 02 Feb, 2018
Hello  could you provide me with a quote for 500 and 1000 of the chrome plated ellipse usb. 

Thank you
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.