Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog En højteknologisk salgsfremmende idé du kan bruge til at vokse din virksomhed

 billede af USB-flash enheder til mindre virksomheder promotionals

Ifølge flere undersøgelser, har den seneste recession taget hårdt på små virksomheder.

Indtjeningerne har været triste, og har tvunget mange små virksomheder, såsom bilforhandlere, detailhandlere og restauranter til at lukke.

For virksomheder, der stadig forsøger at holde sig oven vande, er det vigtigt at finde kreative og omkostningseffektive måder at reklamere på, for at hjælpe med at forblive i erhvervslivet.

Reklamegaver med firma logo er blevet et populært redskab at reklamere med for mange virksomheder. Nogle af jer har sikkert allerede modtaget en eller flere af dem, såsom køleskabsmagneter, baseball caps, krus, frisbees, vandflasker, T-shirts, kuglepenne...

Nogle af disse kan være billige at se på og er ganske ubrugelige, idet de fleste af dem ender i papirkurven efter at forbrugerne har taget dem med hjem.

USB produkter med logo er blevet populære reklamerings produkter
I de seneste år har masser af virksomheder benyttet sig af USB stiks og USB kort (som ligner et kreditkort) som et omkostningseffektiv og innovativ reklame værktøj til at udbrede kendskabet til deres mærker og imponere deres kunder. Og disse USB sticks med logo er et stort hit hos forbrugerne!

Hvorfor elsker forbrugerne dem så meget? Det er fordi at de ser godt ud og har stor værdi! Ligesom USB-aktiverede elektroniske enheder er blevet allestedsnærværende, er deres anvendelse også vokset betydeligt.

Disse kompakte tech gadgets, der let passer på din nøglering eller i din pung, kan bruges til at gemme musik, videoer, fotos, eller andre digitale filer. De kommer i forskellige stilarter, farver og lagerkapaciteter. Lagerkapaciteten ligger typisk fra 2 gigabyte op til 64 gigabyte.

Forskjellige modeller af USB stiks
Different models of customized USB flash drives

Når at forbrugerne anvender dem, er firmaets logo er tydeligt til syne for deres venner, familiemedlemmer, eller nogen, der er omkring, når de bruger dem til at downloade musik, overføre en fil eller gemme en fil. Og da de generelt fungerer i op til 10 år, vil dit firma få gratis reklame i lang tid.

Tips til små virksomheder
USB stiks med logo har vist sig at være et succesrigt reklamerings værktøj for store selskaber. Og da priserne er ret lave, burde mindre virksomheder også overveje at bruge dem som marketingværktøjer.

Du kan uddele dem som gaver til dine loyale kunder, reklamere til potentielle kunder, eller som opfordring til at få kunderne til at udfylde undersøgelser.

Nedenfor er nogle tips til at hjælpe små virksomheder, med at lave en succesfuld kampagne med USB produkter:

  • Brug farvestrålende mønstre til at fange folks opmærksomhed.
  • Print din virksomheds logo eller navn i en fremtrædende plads på enheden. Du kan også inkludere din virksomheds hjemmeside og Twitter eller Facebook webadresser.
  • Du kan tilføje et flot udseende til din fremførsel,du kan også inkludere stilfulde emballage og tilbehør.
  • Brug autorun-funktionen til at levere et pre-installeret marketings budskab, præsentation, kuponer eller andre tilbud. Du kan pre-loade en video, dias præsentation eller andet indhold.

Som du kan se, kan du ved hjælp af USB-produkter med logo have et kraftfuldt reklamations værktøj til at opbygge din forretning og vinde kundernes loyalitet.

Klar til at prøve USB sticks med logo i din markedsføring?

Hvis du er på udkig efter en pålidelig salgsfremmende USB leverandør, overvej Flashbay. Fra de mindste skoler til de største multinationale selskaber, henvender de sig alle til Flashbay for alle USB produkter. Vi tilbyder høj kvalitets USB-produkter med logo kombineret med hurtig og effektiv service.


flashbay ForfatterPeter Nguyen
1 Kommentarer | Indtast din 
Sally Poole, ExxonMobil | 25 Apr, 2011
We are looking for a small cone or stop light to place at open plan workstations. 
For example: A orange cone that might say... Shhhh on one side and "At work" on the other... Or a red light.  

If we did the cone I would like a little construction man with a hardhat & shirt on that says ExxonMobil. 

Let me know what you can do.

Thanks,
Sally
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.