Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Evolutionen af USB-stiks

Som en del af vores bestræbelse på at tilbyde de mest attraktive og effektive USB stiks med logo, så må vi nogle gange siger farvel til gamle design for at gøre plads til nye modeller.
 
I 2013 lancerede vi en række nye og spændende modeller, og det fortsætter vi med i år 2014. Vores filosofi er at bevare en fokuseret og relevant produktportefølje , snarere end at tilbyde et voksende og forvirrende sortiment. For at sikre, at vores produktsortiment er så moderne, relevant og attraktivt som muligt, har vi lavet nogle ændringer til det nye år. Men frygt ikke, vi har store valgmuligheder for de afgået modeller, som vil øge dine salgskampagner til nye højder!
 
De modeller, der er udløbet og er blevet opført i Flashbays "Hall of Fame" er Alu, Tie, Canvas og Torpedo. Men ingen grund til at bekymre sig, hvis en af ​​disse var din foretrukne model, for vi har en bredere vifte af muligheder end nogensinde før og er sikker på, at du vil være mere imponeret, end du var ved din gamle favorit.
 
Hvis du ønsker et tilbud på en af de populære modeller i vores udvalg af dette års USB stiks, kan du kontakte din salgsrepræsentant eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.Vi sender dig en tilpasset virtuel test, der viser, hvordan dit logo vil se ud på produktet sammen med et tilbud, der afspejler dine specifikke krav.

clip_usb
Hvis du tidligere har bestilt Alu USB stik, foreslår vi Ellipse eller Focus som spændende muligheder.


clip_usb
Hvis Tie var din foretrukne USB stick, så vi foreslår andre multi-funktionelle modeller Ink eller Pop USB sticks.


clip_usb
Trix og Image er gode valgmuligheder for Canvas USB stick.


clip_usb
Og hvis Torpedo var din foretrukne USB stik, foreslår vi, at du overveje Pod eller Kinetic til dit næste projekt.

flashbay ForfatterMonica Olsen
1 Kommentarer | Indtast din 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.