Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog 7 faktorer søm bør overvejes, når at du vælger USB stik med logo

image of USB flash devices for promotions

Virksomheder i alle størrelser er i dag er på udkig efter unikke og omkostningseffektive måder til at fremme deres virksomheder.

I de senere år har USB stik med logo været populære og effektive promoveringsværktøj for mange virksomheder. På grund af deres popularitet, er antallet af leverandører, der sælger dem også vokset dramatisk.

USB stikket kommer i alle former, størrelser, lagerkapacitet, stilarter, og kvalitetsniveau. Før du haster ud og lave et samlet indkøb af USB stik med logo, bør du overveje og vurdere disse faktorer, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige USB stik til dit salgsfremmende behov:

(1) Kvalitet

Kvaliteten af produkterne er den vigtigste faktor, når du vælger USB stiks til din markedsføring. Markedspladsen er fyldt med leverandører med lav kvalitets produkter, med mange helt uegnet til data lagring.

USB-flashdrev produkter med lav kvalitet er som regel lavet i Kina, hvor producenter skærer om hjørner eller følger skruppelløse manufacturing metoder for at sænke omkostningerne.

At give væk en lav kvalitets USB nøgle med logo vil føre skuffende kundeoplevelser med sig og er en hurtig måde at såre din virksomheds image. For at sikre at du får den bedste kvalitet, her er kriterierne som at du bør overveje når at du vurderer kvaliteten af producentens produkter:

  • Kvaliteten af hukommelseschipen (inde i USB nøglen) - Memory Leveres i forskellige kvaliteter, der varierer i læse og skrive hastigheder og data-retention kapaciteter. For den bedste kvalitet, sikrer dig, at leverandøren kun anvender nye, klasse-A NAND-minne fra etablerede komponentleverandører som Samsung, Hynix, Intel og Micron. Pas på leverandører, som tilbyder dig virkelig lav pris. Det kunne være ved hjælp af lav kvalitet og lav hastighed eller genbrugte komponenter.
  • Metal vs plastik ring til nøglering - En metal løkke for enden af USB stikket er at foretrække over en plastik ring, hvis du har tænkt på at vedhæfte USB-nøglen til et bundt nøgler. Et plastik ring er tilbøjelig til at gå i stykker efter moderat brug.
  • Tilpasning af hætten - Mange modeller har løse og dårligt tilpassede hætter, som kan være irriterende.
  • Print kvalitet - en Standard Scratch Test kan bestemme kvaliteten af print. Hvis udskriften flager ud, er det et tegn på dårlig printkvalitet.
  • ISO 9001:2015 certificering - ISO 9001:2015 er en standard for Quality Management. Leverandører som har ISO 9001:2015 certificering vist tilbyder produkter med højere kvalitet og pålidelighed.

(2) Hurtig behandlingstid

Hvis du sikkert skal have dine tilpassede USB-drev hurtigt,overvej da leverandører som har deres egne produktionsfaciliteter. Nogle leverandører bruger tredje-parts producenter dvs ordre udførelse er ude af deres kontrol. Leverandører som har deres egne produktionsfaciliteter kan normalt garantere en ekspeditionstid på 6 dage eller mindre fra formel ordrebekræftelse til levering.

(3) Forskellige stilarter

Forskellige modeller af kundetilpassede USB stiks
Forskellige modeller af kundetilpassede USB Flash Drives

USB stiks produkter kommer i forskellige varianter, der passer til din smag og til dit formål: Nogle drejes og andre glider, USB kort, kuglepenne, nøglesnore og armbånd er nogle af de populære muligheder.

(4) Logo printing & graverings muligheder

Laser gravering på USB stiks
Laser gravering på USB Flash Drives

Logo trykning og gravering kan gøres på forskellige måder, herunder serigrafi, fotoprint og lasergravering. Hver metode er bedre egnet til et bestemt produkt type og materiale.

(5) Lagerkapacitet

USB lagerenheder har utrolige Kapacitet! Mængden af lagerplads kan variere fra 2GB til en kæmpestor 64GB eller mere! At have en idé om, hvor megen lagerplads du har brug for, overvej dette: en MP3 musikfil fylder omkring 4-8MB. En printable foto billedfil er omkring 2-3 MB. En musikvideo beskæftiger omkring 50-100MB, Afhængigt af metoden som er anvendt ved kompression.

Note: 1 GB = 1024 MB.

(6) Data services og løsninger

Følgende data services og løsninger kan leveres af de fleste leverandører: GRATIS data preloading, Auto Run USB, USB, Fil Lås/Dual Zone, Volume Label.

  • Data preloading - Her er nogle almindelige typer af filer, der kan forudindlæses for dig: præsentationer, produktkataloger, PDF brochurer, software, videoer osv.. Kan forudindlæses for dig.
  • USB Auto Run - Autorun funktion gør det muligt at preloade dit data, såsom en præsentation, som så vil åbne automatisk, når brugeren propper den brugerdefinerede USB-flash-drev ind i en computer.
  • USB File Lock - Hvis du vil forhindre dine data mod utilsigtet sletning, er File Lock funktionen fantastisk at have.

(7) Tilbehør

USB-tilbehør er gode tilføjelser til produkter ne og kan give det lidt ekstra flot udseende til din USB stik. Tilbehør inkluderer emballage og kasser, neckstraps lanyard, nøgleringe og meget mere.

NY logo og forretningsmæssige budskab er en af de mest kraftfulde salgsfremmende værktøjer.

Tilbehør til USB stiks
Tilbehør til USB Flash Drives

Ved omhyggeligt at overveje de ovennævnte faktorer, vil du have nok information til at vælge en pålidelig salgsfremmende leverandør af USB produkter, der kan opfylde dine forventninger og behov.

Blandt de mange leverandører, der tilbyder salgsfremmende USB stik produkter, er Flashbay en af de få USB stik leverandører, der opfylder ovenstående syv kvalitets og service kriterier.


flashbay ForfatterPeter Cardin
1 Kommentarer | Indtast din 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.