Blog Flashbay Lancerer Ny Audio Produkt kategori

Det er med glæde, at vi nu lancerer en helt ny produktkategori - vores Audio sortiment af Bluetooth®-højttalere og hovedtelefoner, der kan brandes med dit logo eller hjemmeside.

Vores første Audio produkter er vores CubeTab og Seed Bluetooth® højtalere samt vores Arc Bluetooth® Høretelefoner. Cube and Arc fås i crisp hvid farve, begge modeller kan printes med vores meget skarpe og detaljerede silketryk. Den metalliske Tab (Leveres i guld, rose guld og sølv) og Seed (rigtig Ahorn træ) kan også lasergraveres eller printes med silketryk.

Vi er stadig dedikeret til vores flashdrev og Power produkter, og det er deres globale succes, som har lagt fundamentet, der gør det muligt for os at lancere denne nye produktgruppe.Vores Audio produkter er tilgængelige i USA, Canada, Europa fastland, Storbritannien, Irland, Australien, Japan og Singapore. Vi er glade for at udvide begge områder, vi leverer og produktkategori i de kommende uger og måneder.

Hvis du ønsker at få mere information om vores Audi produkter, skal du udfylde vores Quick Quote Form. En dedikeret Account Manager vil komme i kontakt med dig hurtigst muligt. 


flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.