Blog Flashbay lancerer vores første induktive opladere

Vi er meget glade for at kunne annoncere de seneste tilføjelser til vores storslåede produktsortiment Edge og Cirque – vores første induktive opladere.

Også kendt som trådløse opladere, er induktive opladere det seneste nye indenfor opladning af enheden, som gør det muligt at oplade bærebare elektroniske enheder uden brug af ledninger. Laderen kan stadig være tilsluttet strømforsyning, men den mobile enhed eller tablet sidder løst på toppen, når den oplades.

 

Udover den nye teknologi, tilbyder Edge og Cirque også fantastiske brandings muligheder, da vi kan fototrykke dit logo eller slogan som hjælper dig med at promovere dit firma på en stilfuld og tydelig måde. Vi er stolte over at lancere vores nye induktive opladere  Edge og Cirque – som begge er det perfekte salgsfremmende produkt til din markedsføringskampagne. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores trådløse opladere eller nogen af ​​vores andre produkter, bedes du udfylde vores prisforspørgselsformular, og du vil straks blive kontaktet af en af vores salgskonsulenter. 

flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.