Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Flashbay Limited and Dasan International Network

Flashbay Limited (www.flashbay.com) meddelte i dag sin støtte til Dasan International Network (DIN) ved Sungkyunkwan University (SKKU), Seoul, Republikken Korea.

I henhold til aftalen, vil en af Europas største leverandører af digital opbevarede løsninger så sig sammen med DIN i sit bud på at blive vært for Harvard Project for de asiatiske og Internationale Relationer 2009 Academic Conference (HPAIR) i den koreanske hovedstad.

Ved en underskrivelsees ceremoni i Hong Kong, har Karl-Phillip Schlossstein, Flashbay's administrerende direktør givet udtryk for sin tillid til Dasan International Network. "Vi ved Flashbay deler en tro på motivation og opfindsomhed i DIN's ledelse, og vi er glade for at være på linje med deres bestræbelser på at ud konkurrere andre tilbudsgivere til HPAIR 2009 konferencen. HPAIR er en verdensklasse begivenhed, og Sungkyunkwan Universitet med sit 600 års stolte historie er den rigtige placering til det. "

I sit svar Sung-won Han, formand for Dasan International Network, er begejstret for den rolle virksomheder, der investerer i socialt ansvarlige aktiviteter. "Tredobbelte bundlinje lederskab i verden i dag er et stærkt budskab til dine kunder og medarbejdere. Vi er taknemmelige til Flashbay for deres generøse støtte, som vil øge vores muligheder for at vinde tillid til HPAIR lederskab i Cambridge, Massachusetts Vi er nu på vej til den kandidatliste, til at være vært for en af verdens førende studerende konferencer. "


flashbay ForfatterJames Appleton
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.