Blog Bestil Trygt og sikkert dine USB-nøgler hos Flashbay

Den sidste tids medieomtale kan have givet indtryk af USB-nøgler er det nye foretrukne våben for hackere som forsøger at få tilgang til værdifuld information på din computer, men realiteten er at hvis du køber enhederne fra en pålidelig kilde så har du ingenting at bekymre dig over. Vi hos Flashbay er stolte over at vi ejer og har fuld kontrol over vor egen fabrik, alt fra design, produktion og fremstilling af din ordre. Vor globale kundedatabase som har over 150.000 virksomheder og organisationer som allerede har fuld tiltro til vores produkter og den sikkerhed vi yder. Du kan trygt bestille hos os fordi:

  • Vi ejer og overser vor egen fabrik og leverer ikke USB-nøgler fra andre selskaber.
  • Vi loader alt controller software og data fra vores kunder på USB-nøglerne og sendere aldrig videre til tredjemand.
  • Vi sender alle bestillinger direkte til vores kunder i forseglet emballage og tilbyder forsendelsesnummer så kunden selv kan spore varen.

Så vidt vi ved kan ingen af vore konkurrenter tilbyde disse tre vigtige garantier og mange fungere kun som mellemmand for udenlandske fabrikker.

Så næste gang du giver en USB-nøgle dine klienter, kunder, kolleger, ansatte, studenter eller andre kontakter kan du være sikker på at den kommer fra en kilde du du kan stole fuldt på når du bestiller fra Flashbay.

Kontakt os for et tilbud eller prøver i dag, og du kan have USB stick med dit logo på blot 6 arbejdsdage.


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.