Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Flashbay og EBS Alumni tiltrækker kinesiske topstuderende til Tyskland

Flashbay Limited (www.flashbay.com) og EBS Alumni har i dag lanceret Flashbay EBS Alumni kinesiske Scholarship for at lade flere topstuderende fra Kina opleve fordelene ved en EBS uddannelse. Dette øger den imponerende række internationale stipendieprogrammer der tilbydes af EBS Alumni.

Karl-Phillip Schlossstein, direktør og medstifter af Flashbay tog glædeligt imoddet nye partnerskab: "Flashbay's svimlende vækst på 20% år efter år er en stor del takket være den operationelle ekspertise i vores produktion's rygrad i Shenzhen. Med vores F&U-kapacitet nu lokale og et stigende antal kinesiske kunder som vælger vores produkter, følte vi et behov for at give noget tilbage til Kina. Flashbay's EBS Alumni kinesiske Scholarship, der drives af EBS Alumni's Kinesiske kontor, er en god måde for en global virksomhed som os at vise vores forpligtelse til Kinas fortsatte udvikling.

I henhold til Flashbay's EBS Alumni's kinesiske Scholarship, vil de studerende være forsynet med en retur billet til Tyskland, en generøs månedlig ydelse og betalt praktikophold på Flashbay.

"EBS Alumni har en lang tradition for lederskab gennem partnerskab. Vi er meget glade for at se Flashbay tilslutte sig med os, om at levere et nyt signatur stipendium til Kina - et global prioritet's marked for Flashbay samt for EBS Alumni", sagde Martin Hess, EBS Alumni's formand.

Flashbay Limited er Europas største leverandør af USB nøgler med logo med speciale i on-demand fremstilling af skræddersyede IT-hardware og forbrugerelektronik for en bred vifte af kunder. Hovedkontoret ligger i London og med kontorer i Shenzhen, Kina og Santa Clara, CA, USA. Virksomheden tjener Fortune 500 virksomheder, internationale organisationer, og mange små og mellemstore virksomheder i Europa, Nordamerika og Kina. Flashbay er stolt over at være en carbon-neutral virksomhed fra starten af 2008.

En non-profit og skattefri forening i henhold til tysk civilret, EBS Alumni er den officielle alumni klub af European Business School's International University (EBS, www.ebs.edu), en af Tysklands førende business schools. Denne alumni giver mere end 200.000 Euro (300 tusind dollars) om året til de studerendes stipendier og organiserer højt profilerede seminarer, regelmæssige members-only møder og debatter. Siden vores start i 1980 har vi doneret i alt 10 millioner dollars til EBS, og alene i 2008, uddelte vi syv stipendier til kinesiske studerende, så de kan drage fordel af en uddannelse af høj kvalitet i udlandet. Taget ud fra erfaring fra det nyligt oprettede EBS Alumni Institute, har vi også udviklet os til en vigtig fortaler for globalisering af undervisning, forskning og livslang lyst til at lære i Tyskland og andre steder.


flashbay ForfatterJames Appleton
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.