Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Foto printet USB Flash Drives

I øjeblikket tilbyder vi 4 forskellige branding metoder i vores USB udvalg. Afhængig af hvilken model som du vælger, har du mulighed for silketryk, laserindgravering, prægning og fotoprint. Vores senest blog er omkring foto printning og hvordan disse USB kan tiltrække den rigtige opmærksomhed. 

På nuværende tidspunkt tilbyder vi 4 forskellige modeller som tilbyder fotoprint og disse modeller er Wafer, Light, Trix og Fin. Hver model har et blankt print areal og vi kan sætte dit ønsket image på en af disse modeller ved at benytte foto print, men dette vil vi komme mere ind på senere. 

Foto printning metoden vil give dig mulighed for at combinere dit logo med et ekstremt detajlerede image. Imaget kan være dit eget eller taget fra f.eks. iStock. Som du kan se på det nedenstående billeder, har du mulighed for at være yderst kreativ. Vi er naturligvis for at hjælpe hvis du skulle have brug for hjælp til designet.
Branding metoden
Identisk med desk printning, bliver vores foto printningsteknik kombineret med fire forskellige farver som også er kendt CMYK. Resultatet er et meget detaljeret foto som vil være på print arealet. Vores Light og Fin modeller er dækket af en beskyttende plast hinde og vores Wafer og Trix modeller er dækket af en transparent overflade. Dette beskytter illustrationer fra mindre ridser og stød.

Klar til at modtage et tilbud?
Udfyld vores huritge kontakt form og en af vores dedikeret account managers vil kontakte dig hurtigst muligt. 


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.