Blog Irelands Præsident modtager et Flashbay USB kort

Hvert år hjælper vi tusindvis af organisationer over hele verden med deres branded USB sticks. Og det er altid rart at se at vores USB sticks kommer til go nytte og derfor at vi har valgt at dele historie. 

Marguerita McGovern kontaktede os for nylig. Marguerita er praktisk lærnings koordinator for Master in Social Work Programme hos det national universitet Ireland placeret i Galway. Marguerita er igang med at skrive en serie af elektroniske bøger for social arbejde studerende, praktik lærer og tutors. Hendes arbejde har titlen: "Social Work Placement: New Approaches. New Thinking". Marguerita valgte vores Wafer model til at brande og preloaded hendes arbejde. Wafer kortet blev præsenteret i vores vores præsentations boks. 

Det største for Marguerita og Flashbay var at Irelands præsident Michael D. Higgins besøgte universitet for at lærer mere om denne afdeling og deres arbejde. Og Marguerita præsenteret for ham hendes arbejde fremvist smukt på vores Wafer USB kort og præsentations boks. 



Wafer kortet var et godt valg til at vise Margueritas branding. Og taget i betragtning af vores ekstra services som data preload og præsentations boks kunne Margurita promovere hendes arbejde på en elegant og praktisk måde. 

Hvis du kunne tænke dig at modtage et tilbud på branded USB sticks, udfyld da vores hurtige kontakt form her. Og en dedikeret account manager vil kontakte dig hurtigst muligt. 



flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.