Blog Multifunktions USB Flash Drives

USB flash drives har mange funktioner men nogle af vores modeller går et skridt længere. Nedenstående vil du en liste af vores USB sticks som har flere funktioner. Alle disse vil kunne brandes med dit logo eller slogan. 

Pop
Pop er lavet af high-grade aluminium som kan silketrykkes eller lasergraveres med dit logo. Pop modellen kan også bruges som en oplukker hvilket gør det til en rigtig populær model - specielt i løbet af sommer månederne.


Clip
Clip modellen er en ekstrem tynd model, men den kan stadig lagre op til 128GB data. Den kan fås i 8 forskellige farver eller pantone matches så farven passer til dit logo. Clip modellen fungere som en papirclips så den kan holde dine dokumenter samlet, hvilket er ret smart. 

Ink og Note
Vores Ink og Note modeller kan indeholder op til 128GB data. Disse USB sticks kan også bruges som en kuglepen, hvilket betyder at de ofte er i brug. Hovedforskellen på disse to modeller er print arealet og selve USB sticket som vil kunne ses nedenstående. 


Slap og Lizzard
Slap og Lizzard modellerne er nem at have med og anderledes da de kan anvendes som et armbånd. Begge modeller kan fås i 8 forskellige farver samt pantone matches. Det store print areal på begge modeller er perfekt til at vise din hjemmeside eller slogan. 


Light
Light modellen er en ekstrem brugbar model. Light kan fotoprintes med dit logo i fuld effekt. Pres begge sider sammen og du vil have en lommelygte. Denne modeller er en af vores kunders favoritter. 


Event
Til sidst har vi vores Event model som er en USB og halssnor på samme tid. USB kan brandes så vel som halssnoren. Perfekt til konferencer, udstillinger og events.


Klar til at modtage et tilbud?
Udfyld vores online formular og en dedikeret account manager vil kontakte dig hurtigst muligt. 


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.