Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Øget salg med USB stiks med logo som gaver

Finanskrisen har virkelig blottet sine tænder i løbet af de seneste 18 måneder. For virksomheder over hele verden har denne økonomiske krise præsenteret nogle store udfordringer.

For mange har det simpelthen været et spørgsmål om overlevelse. Andre har fundet kreative og innovative måder at drive forretning på og skabe overskud, men det er fortsat en kamp.

Virksomhederne er nødt til at blive klogere på deres markedsføringstaktik og for mange små til mellemstore virksomheder er aggressive og dyre marketingkampagner blevet erstattet af stigende snu taktik i kapløbet om at første opretholde og i sidste ende øge salget.

En god måde at få din virksomheds budskab ud - og i sidste ende øge salget - er at bruge branded USB stiks som gaver til virksomheder. Mærkevarer stik er et enkel og omkostningseffektiv koncept, perfekt egnet til at blive givet gratis til personale, kunder og klienter som en del af din virksomheds salg og marketing. De er meget nyttige og er den perfekte måde til at levere både din branding besked og eventuelle tilknyttede digital information.

Ud over de første følger af at modtage høj kvalitet mærkevarer USB stick står modtageren tilbage med et element, der vil tjene dem godt hver dag i mange år. De udsættes for jeres firmalogo og branding information.

Hvilken bedre måde kunne der være til at holde din virksomhed frisk i erindringen hos dine klienter og kunder? Længe efter at andre virksomhedsgaver er blevet smidt væk vil brugerdefinerede brandede USB sticks stadig være i daglig brug.

Det vil sikre, at din markedsførings besked har den ønskede virkning - om det er øget salg eller forbedrede klient forhold. Husk det næste gang du skal bruge et potent salgsfremmende værktøj - hvor mange gange vil den endelige modtageren anvende elementet og få for din besked?

I de fleste tilfælde kan antallet blive meget lille - uddele "smid-væk" gaver er ligesom at smide dit markedsføringsbudget ud. I stedet kan du investere i brugerdefinerede mærkevarer USB stiks og give dine kunder og klienter en ting som de vil finde særdeles nyttige og se deres udtalelse fra din virksomhed vokser.


flashbay ForfatterJames Appleton
1 Kommentarer | Indtast din 
Scott Bartlett, Hard Rock Cafe | 08 Nov, 2010
Very Interesting?  I am an Manager at Hard Cock Cafe and am over all events that are booked.  Might be interested in such a product as a giveaway/promotional item.

Look forward to hearing from you in regards to pricing and availability.
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.