Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Pantone Farve Matching

En af de mest stilte spørgsmål som vi får her hos Flashbay er.... 
“How can you create a USB Flash Drive in the exact same colour as my brand guidelines?” Hvordan kan i udarbejde en USB i nøjagtig samme farve som mit brand?

Svaret: Via det skønne Pantone farve matching system

Kald os bare nørder, men en verden af ​​Pantone® Colour Matching er mærkeligt interessant. Den " Colour Matching System ' blev skabt i 1950'erne af en mand ved navn Lawrence Herbert, der arbejdede på M&J Reklame. Det var designet til at være en "farve ordbog" for den grafiske branche. Lawrence blev købt ud agenturet ejere i 1960 og omdøbte det Pantone.  Tag et kig på YouTube klip nedenfor af PANTONE® hovedkvarter i aktion (på engelsk) - video lavet af teamet på Quartz .


Historietime forbi, Pantone® bruges nu i hele verden ved printere, designere og selvfølgelig Branded USB-flashdrev producenter.

Dette system gør det muligt for os at garantere en 100% match med dine brand farver. Vi kan bruge den matchende system på tværs 65% af vores sortiment og der er normalt ingen ekstra leveringstid tilføjet til din levering til denne service. Da der er et beløb på opsætning arbejde krævede minimum ordremængde for denne service er 250 enheder , og et lille ekstra gebyr vil gælde 


Klar til at få jers Pantone matched ?
Udfyld vores Quick Quote formular og en af ​​vores account manager vil være i kontakt for at diskutere næste skridt.


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.