Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Promotional Product Distributors Event

Medlemmer af vores britiske salgs-team mødte potentielle købere på PPD Live-showet i Rioch Arenaen i Coventy, England. Denne to-dages messe var en glimrende måde at introducere vores nye produkter på markedet med en særlig interesse, som deltagerne viste over vores nye Audio udvalg. Den positive feedback om vores produkt sortiment og stand, som tusindvis af deltagere besøgte, gjorde showet en værdifuld oplevelse. Det var også dejligt at sætte navne på kunder, som vi ofte taler med. 


Deltagelsen var en fantastisk måde at samle markeds viden om salgsfremmende produkter, så Flashbay kan fortsætte med at udvikle og levere de allerbedste og mest relevante produkter til vores kunder. Med en ambitiøs produktlancering i løbet af de næste 12 måneder kan vores kunder være sikker på, at vi er det bedste salgsfremmende teknologiselskab til at understøtte dine krav og markedsføringsbehov. Udstillingen var også en glimrende måde at introducere vores produkter og tjenester til nye kundegrupper, der ikke var bekendt med Flashbay. Vi håber at se dig på et tidspunkt i den nærmeste fremtid!

Flashbay forsøger at udvide sin tilstedeværelse globalt ved hjælp de kommende messer i London, Milano og Las Vegas, hvilket finder sted her i begyndelsen af 2018. Vi er taknemmelige for alle der hjalp os med det første show - medarbejder der hjalp os med standen, kunder, andre deltagere og vores fantastiske team. Vi håber at se jer alle i fremtiden. For dem der ikke fik mødt os, tag endelig et kig på vores hjemmeside for den næste messe og du kan også finde vores produktudvalg.

flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.