Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog USB stik til at give som gave ved events

Virksomhedsevents handler om at kommunikere information om din virksomhed, uanset om du præsenterer for interne medarbejdere eller eksterne klienter og kunder.

Smarte præsentationer kan få dit budskab ud og farverige brochurer kan lade deltagerne få adgang til relevante oplysninger på et senere tidspunkt, men i disse dage er der noget kedelig over denne fremgangsmåde - i denne mere og mere teknologidrevne verden forventer folk mere.

USB stiks passer perfekt og tilbyder en omkostningseffektiv måde for dig at dele multimedia digitalt indhold med alle, der deltager i dit firmas begivenhed. Nu kan du dele dias fra denne præsentation, hvis du viser videoer af dine produkter og services i stedet for at sidde med tekst og ønsker at dele dokumenter, dette kan direkte ske i digitalt format og nedbringe de dyre og tidskrævende trykninger

Ønsker du dit firmas event skal have en varig effekt og en positiv effekt på din virksomhed og levere deltagere med mærkevarer USB stiks, indlæst med din centrale forretningsmæssige oplysninger, kan vi hjælpe dig med at nå disse mål. Igangværende mærke eksponering af gentagen brug af enheden i hele dets levetid vil sikre, at din virksomhed forbliver frisk i erindringen hos alle, der deltog i dit arrangement.

Næste gang du planlægger en corporate begivenhed overvej hvilken effekt det får på dine konkurrenter - hvis du uddeler en brugerdefineret mærkevarer USB stik fyldt med nyttige oplysninger, og de uddele en blank brochure. Hvem tror du efterlader det bedste indtryk?

Se hele vores produktsortiment i dag, vi har modeller, der passer enhver smag - det eneste der mangler er din virksomheds logo.


flashbay ForfatterDave Barret
1 Kommentarer | Indtast din 
Bill King, Farmacos Continentales | 02 Mar, 2012
I am looking for 100 USBs with our company logo on them to give away at a corporate event at the end of April.  Would you be able to send me prices?
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.