Twister

Blog Svensk Tv show fremhæver Flashbay´s Wafer USB kort

Vi er stolte af at dele nyheden om at Flashbays Wafer USB kort, en af ​​verdens tyndeste USB kort med en tykkelse på blot 2,2 mm , figurerede på svensk TV4 's morgenshow den 26. september.

Näääk, en Stockholm-baseret Hip-Hop gruppe underskrevet af Universal Music, var fokus i showets musik del, da værterne blev enige om, at udgivelsen af det nye album på Wafer USB kortet, var en spændende, innovativ samt cool måde at digitalt distribuere deres musik, på et transportabelt og elegant USB-kort.

Wafer USB-kortet´s optræden på TV4, som tegner sig for over 20 procent af Sveriges tv-seere, har sat yderligere skub i produktets voksende popularitet i musikindustrien. Kunstnere og pladeselskaber både værdsætter potentialet i at tilpasse produktets store printareal med en livlig fuld farveskale ved hjælp af foto print - perfekt til fremvisning af album covers.

i fodsporene på Näääk/Universal Music og find den rigtige tone med Wafer USB-kortet fra Flashbay.

wafer USB card

Flashbays Wafer USB-kort på svensk TV4´s morgenshow

Du kan se det kreditkort formede Wafer USB kort tage centrum TV4 's morgenshow på nedenstående videolink (findes også på TV4 on-demand video kanal).flashbay ForfatterDavid Anderton
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.