Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Tre nye powerbanks modeller

Vores produktudviklingsteam har helt sikkert haft travlt på det sidste. Vi har for nylig lanceret to nye Flash Drive -modeller: WalletStick. Nu er vi glade for at annoncere tre nye Power Bank modeller: Core, Maple og Lux.

Core
Skallen på powerbanken er af gummi og dit logo eller slogan kan silketrykkes på begge sider. Denne model kan også pantone matches så den passer perfekt til dit logo. Maple
Med en yderskal af ahorn træ er vores Maple powerbank den perfekte måde til at vise dit brand eller slogan på en stilfuld og naturlig måde. På denne model kan der benyttes silketryk og lasergravering på begge sider.  

Lux
Lux modellen kan fås i sort, hvid og brun. Lux powerbank modellen er en luksuriøs og stilfuld salgsfremmende gave. Lux har en smidig læder beklædning, der kan silketrykkes med dit logo eller slogan.  

Klar til at modtage et tilbud?
Udfyld vores online formular og en dedikeret Account Manager vil kontakte dig så hurtigt som muligt . Du vil kunne se vores fulde produkt serie her.

* På skrivende stund, tilbyder vi i øjeblikket branded powerbanks til organisationer baseret på det europæiske fastland, Storbritannien og Irland. Vi vil udvide til USA, Canada, Australien, New Zealand og Asien i de kommende måneder .


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.