Blog Unikke produkter til fundraising ideer for skoler, foreninger og kirker

 unikke fundraising produkt  ideer

Er du træt af at vaske biler, sælge slik, og gør det samme gamle kedelige fundraising aktiviteter for at rejse midler til jeres skoler, klubber, eller kirker? Leder du efter unikke fundraising ideer til at lave flere penge til din skole, klub eller kirke?

På den forrige virksomhed, hvor jeg arbejdede, var jeg konstant chikaneret af min medarbejdere til at købe deres børns ubrugelige fundraising gaver. Det er enten slik eller nogle tacky ting, som jeg aldrig har brugt. Jeg ville ønske, de havde tilbudt mig nogle mere praktiske ting, som jeg kan lide, og faktisk kunne bruge!

Unikke fundraising produkter, der er nyttige og populære

Hver gang jeg går til en messe eller en begivenhed, jeg ser alle slags af salgsfremmende giveaway produkter. For nylig, har USB sticks med logo været de hottest reklame gaver.

De er brugt af virksomheder og organisationer over hele verden til messer og events. Folk elsker dem og bruger dem i deres dagligdag i mange år til at gemme data eller share/overføre digitale filer.

Da de fleste mennesker ville være glade for at bruge nogle penge på disse nyttige tech gadgets, er de de perfekte produkter til at sælge for fundraising. Du kan helt sikkert give anledning til store summer af penge med disse populære enheder!

Typer af USB modeller for fundraising

Twister Series USB stick
 Twister Series  USB stick

Pop Series USB stick
Pop Series  USB stick

Key Series USB stick
Key Series  USB stick

Kinetic Series USB stick
Kinetic Series  USB stick

Du har en bred vifte af valgmuligheder for USB stilarter og modeller. Nogle af de mest populære modeller omfatter USB penne, USB-flaskeåbnere, læder USB stik, træ USB stik, USB-kort, USB-nøgler, usb armbånd, med lagerkapacitet på op til 64GB. De mest populære opbevaring størrelser er 2GB Flash Drives.

Du kan endda tilpasse produktet ved at udskrive eller lasergravere din skole, kirke, eller klubbens logo på det.

Desuden, hvis du ønsker tilbehør, er der præsentation dåser, magnetiske felter, halssnore, blisterpakninger, og nøgleringe til at gøre dit USB fundraisings tilbud mere attraktivt.

Ved at arbejde med en respekteret usb leverandør som Flashbay, vi hjælper dig med at vælge den bedste usb model og lagerkapacitet til dit budget og giver et billede mockup som viser, hvordan dit logo ser ud på produktet. Vi kan endda uploade USB produktet med videoer, billeder eller dokumenter for at reklamere for din organisation.

Giv din fundraising Indsats et løft ved at sælge USB sticks

Så næste gang du laver en fundraiser, har du et populær og cool produkt, som folk er glade for at købe. Du behøver ikke længere sidde fast blandt de kedelige cookies, t-shirts, stearinlys, osv., at alle andre prøver er at sælge!

>> Tjek alle de USB produkterne for fundraising nu!<<


flashbay ForfatterPeter Nguyen
2 Kommentarer | Indtast din 
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.