Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog USB sticks og Gaming

I det store arrangement med ting, blev det USB-flashdrev og moderne spillekonsoller skabt på meget lignende tidspunkter i historien. Som sådan er det ikke underligt de to arbejder så godt sammen. Dette indlæg tager et kig på top 3 fordele, som USB-flashdrevet kan tilbyde Gamers rundt om i verden. 

Ekstra opbevaring. 
De seneste konsoller i Microsoft Xbox og Sony PlayStation intervaller kommer med masser af opbevaringsplads. Men til den seriøse gamer dette undertiden er ikke nok. Indtast USB Flash Drive. Med en kapacitet på op til 128 GB Flash Drive er en handy, bærbar opbevaring mulighed for ivrig gamer.


Bærbar Spil
Læg op din USB Flash Drive med dine yndlingsspil og aldrig lad kedsomheden strejke igen. Du skal blot stikket i din bærbare computer eller en computer, og du kan dræbe tid, eller zombier, hvor du har lyst. Perfekt til tidspunkter, hvor du rejser og ikke har en pålidelig internetforbindelse.

Lagring spil
Problem: du får trykket til at være social og interagere med andre, men du stadig ønsker at spille dine foretrukne spil. Løsning; gemme dit spil fremskridt til din flash-drev, og du kan fortsætte, hvor du slap senere.

Disse er vores foretrukne anvendelser for Flash Drive, når det kommer til gaming, men vi vil meget gerne høre din. Lad os vide via vores kommentarer nedenfor.

Hvis du gerne vil et tilbud på en virkelig nyttig corporate gave du udfylde vores Quick Quote FormQuick citat Form. En af vores dedikerede Account Managers vil derefter være i kontakt så hurtigt som muligt for at drøfte dine behov.


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.