Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Write Caching

Et af de mere tekniske spørgsmål, vi bliver stillet her på Flashbay handler om 'Write Caching". Vores seneste blog beskriver, hvad Write Caching er, og hvordan det fungerer.

Write Caching er den proces, hvor en computer ikke har fuldstændig færdiggjort skrivning af en fil, men i stedet cacher en del af filen til at fuldføre på et senere tidspunkt. Når et USB stick indsættes i en computer kan data både skrivestil og læses fra det. For at forbedre styresystemets ydeevne, kan en computer bruge sin hurtige hukommelse (RAM) til at samle skrive kommandoer sendt til USB stikket og "cache" dem indtil den langsommere ekstern lagerenhed kan skrives til. Andre programmer er derefter i stand til at afvikle hurtigere, uden at skulle vente på den eksterne lagerenhed færdigøre data indlægningen.Selv om denne proces øger systemets ydeevne, er der også en forhøjet risiko for tab af data som følge af systemnedbrud, strømafbrud eller usikker fjernelse af ekstern lagerenhed. Hvis den eksterne drev fjernes inden computeren tømmer cache og fuldfører skriveoperationen vil filen være ulæselig. Naturligvis, jo større en fil er, desto længere tid vil processen tage.

Windows standard indstilling deaktivere faktisk "Write Caching" for at tillade hurtig fjernelse af eksterne enheder uden brug af Sikker fjernelse af hardware ikonet. Bekymrer du dig om ydeevne, anbefaler vi dog at du bruger denne funktion.

Risikoen for strømafbrud og systemfejl er dog tilstrækkeligt lille, således at det retfærdiggøre den hurtigere afvikling du opnår på dit system ved at benytte "Write Caching" Husk dog at vælge at fjerne den externe lagerenhed sikkert gennem ikon menuen - så er du sikker på alle filer er skrevet til den eksterne enhed.

Hvis du vil have Nogen USB sticks med logo til dit næste møde, konference eller event så udfyld vores Tilbudsformular. En dedikeret Account Manager vil kontakte dig så hurtigt som muligt.


flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.