FAQHvordan trykker vi et logo?

De print og graverings -metoder vi anvender, er bestemt af produkttypen og materialet. Nedenfor gives en hurtig indsigt i hver metode. Her kan du se, hvordan du sætter dit logo og virksomhedens image i det bedste lys.

Screen Print: Ideel for logoer fremstillet fra 1 til 4 separate farver


Silketryk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for billeder, som skaber skarpkantede billeder ved hjælp ef en stencil eller væv. Kort kan man sige, at selve screenet bliver fremstillet ved, at en fin væv spændes op på en kraftig ramme. Trykfarven slipper kun igennem de fine huller i i vævet. Når der bliver printet i flere farver, bliver der brugt en ny stencil for hver farve, og de forskellige farver printes på hinanden følgende. Screen printing passer bedst for logoer med 1-4 farver uden skygge. Før vi printer bliver farven fremstillet til at matche Pantone® referencerne på den virtuelle prøve (Hvad er en virtuel prøve?).

Flashbay sørger for at have de printede farver på metaloverflader hærdes i ovnen, før vi monterer dem, sådan opnår vi en maksimum holdbarhed. Ved screen print på plastikprodukter fastsætter farven sig uden varmebehandling. Vi har vores egen screen print afdeling for at sikre os om, at dit logo kun bliver printet med de højeste standarder af vores erfarne teknikere.

Photo Print: Ideel for billeder eller logoer fremstillet af mange forskellige farverSelv om vi bruger avanceret teknologi, er fotoprinting ganske lig en standard computerprinting, i og med at logoer kan reproduceres ved at kombinere 4 farver kendt som CMYK af varierende grader. Flashbay bruger denne teknik i kombination med ”Polyurethane resin” for at give dit logo en holdbarhed, som gør det meget modstandsdygtigt mod ridser og vanskeligt at skrabe af. Photoprinting er det bedste valg for et logo med mange farver eller skygger.
Vi har vores egen Photo Print afdeling for at forsikre os om, at dit logo i den højeste kvalitet.

Lasergravering: Ideel for logoer, der kræver tæt indgravering af områderLasergravering giver et meget præcist og stilrent udtryk. Vi har flere forskellige typer af laserindgraverings-maskiner for at kunne klare alle typer materialer - fra rustfrit stål til træ. Indgravering er ikke en farveproces som printning, dit logo kommer på produktet ved hjælp af laserteknik. Så hvordan virker laseren? Laseren er designet til at levere energi til produktets overflade på en måde, så det konverterer en høj procentdel af lysenergien til varme - det område, hvor laseren skaber kontakt til overfladen, forstøver, og et mærke opstår på produktet. Ved brug af en computer, kan position og bevægelse af laseren kontrolleres for at opnå den ønskede effekt. Logoer med veldefinerede grænser plejer at virke bedst med denne teknik. Vi har en in-house laser-indgravering afdeling for at sikre, at logoer bliver indgraveret efter den højeste standard af vores erfarne teknikere.

Prægning: Perfekt til enkle logoer på kunstlæderPrægning er en metode, hvor dit logo bliver trykket ind i læderet, så det giver en form for 3D-effekt. Et metalstempel formet som dit logo, presses på kunstlæderet under højt tryk og temperatur. Når stemplet fjernes er dit logo presset ind i kunstlæderet. Denne teknik er bedst egnet til enkle og relativt store logoer, der ikke er for detaljeret. Vores dygtige prægningsteknikere sikrer, at dit logo bliver præsenteret i bedste finish.

Silketryk

Viser at produktet kan mærkes ved brug af en teknik kaldet ’silketryk’. Dette er den mest etablerede metode til at trykke på en genstand. Vore priser inkluderer altid silketryk i op til 4 farver på alle printarealer. Logo til opsætning på produkter med dette symbol bør sendes i vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Tekst og logo skal opsættes så alle skygger bliver til rene farver uden skygger eller farveovergange.

Fotoprint

Viser at produktet kan laves i fuld farve med højkvalitets fotoprint. Logoet bør være hi-res og 300DPI. Du kan uploade filer som .pdf, png, jpeg eller .gif. Low-res billeder vil ikke give et godt resultat. Vore priser inkluderer altid print i fuld farve på alle printområder vist på produktbeskrivelsen.

Lasergravering

Viser at produktet kan lasergraveres . Gravering giver et meget stilfuldt udsende. Vore priser inkluderer altid gravering på alle mærkbare områder vist i produktbeskrivelsen. Logo for sådanne produkter bør uploades i et vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Skrift bør konverteres til linjer og alle farver skal være faste, undgå derfor skygger og nuancer.

Prægning

Viser at læderområdet på produktet kan præges. Under prægningsprocessen, bliver dit logo permanent præget ind læderet, ved hjælp af en jern 'form' kombineret med varme og tryk. Som forberedelse til prægningsprocessen, laver vi en jern form som passer til formen på dit logo. Denne metode med 3-dimensionel branding, giver dit logo et slående udseende. Denne teknik, er dog ikke velegnet til logoer med en masse fine detaljer, eller når logoet skal vises i en mindre størrelse. Vores priser inkluderer altid prægning af alle trykbare områder. Logo for sådanne produkter bør uploades i et vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Skrift bør konverteres til linjer og alle farver skal være faste, undgå derfor skygger og nuancer.