Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog On the Go USB Sticks

Tidligere i denne måned lancerede vi vores første ‘On the Go’ (OTG) USB sticks, Orbit og Lynx. Disse to nye tilføjelser til vores hukommelsesprodukter er vores mest innovative og funktionelle USB sticks.
 
OTG USB sticks er dobbelt-endede, med en standard USB Type-A-stik i den ene ende og enten en Micro-B eller Type C-stik på den anden. Dette gør at de kan blive forbundet til mobile enheder som smartphones og tablets, som fungerer som en host, så andre USB-enheder kan blive forbundet til dem.USB OTG er en standardiseret specifikation for USB-forbindelser, som gør det muligt for enheder at læse data fra en USB-forbindelse uden at kræve en pc. Denne funktion har en enorm mængde spændende og praktiske formåle - nogle af de mest populære er fremlagt nedenfor:
 
1. Ekstern lagring
Som med standard USB stick, kan OTG USB stick fungere som en ekstern lagerenhed, der giver øget datakapacitet til smartphones og tablets på denne simpele og bærbar enhed. Dette er den mest almindelige brug af OTG USB stick.
 
2. Spil med videospil controllere
Video controllere kan tilsluttes til din mobilenhed, hvilket gør din smartphone eller tablet til en effiktiv bærbar spilkonsol.
 
3. Tilslutning til tastaturer og mus
Hvis du vil bruge din mobile enhed som en bærbar computer, kan du forbinde et tastatur og / eller en mus for at opnå en mere bekvem skriveløsning.
 
4. Udskrivning
På samme måde som tastaturer og mus kan du forbinde din smartphone eller tablet til en printer og udskrive eventuelle billeder og dokumenter fra din enhed efter behov.
 
5. Tilslut et digitalkamera
Et andet populært brug af OTG USB er at forbinde et digitalkamera og bruge din mobile enhed som en live-skærm, med evnen til at indfange, fokusere, styre lukkerhastigheden og meget mere.

Hvis du gerne vil vide mere om vores OTG USB stick eller andre USB sticks , lyd eller strøm produkter bedes du udfylde vores  tilbudsformular og du vil blive kontaktet af en af vores account managers hurtigst muligt.

flashbay ForfatterChris Anguelov
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.