Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog Seje ting du kan gøre med en USB stik

image of USB flash devices for small business promotionals

Disse dage, er USB stiks lige så allestedsnærværende som mobiltelefoner. Da priserne kommer ned og modellerne bliver mindre og mindre, bruger flere og flere mennesker, dem til at gemme filer og at kopiere/overføre filer fra en computer til en anden.

Derudover pakker de masser af opbevaringsplads! Men deres anvendelse er ikke begrænset til blot at kopiere og overføre filer. USB sticks har en masse andre anvendelser, som du måske ikke kender til.

Her er en liste med 10 seje ting du kan gøre med USB sticks:

(1) Gem vigtige data og filer

Hvis du indlæse det data, du ønsker på et USB stik og sætter det væk i et miljø med rumtemperatur, vil dit drev stadig fungere ordentligt, og dine data vil stadig være intakt op til 10 år senere. Til at være på den sikre side, anbefales det at du laver kopier af filer i 2 separate USB stik, hvis én af dem fejler uventet.

(2) Markedsfør din virksomhed og øg dit brand’s synlighed

Brug af USB stiks med logo, er en kreativ og omkostningseffektiv metode til at markedsføre din forretning. Ved at give ud gratis USB stiks imprintet med dit logo og forretningsmæssige oplysninger på messer, konferencer eller begivenheder, får din virksomhed stor brand eksponering, hver gang dine kunder eller potentielle kunder bruger USB-nøgler. Siden USB-produkter har masser af praktiske anvendelser, bruger folk dem hele tiden!

Bare sørg for at USB produktet har både dit logo, firma tag linje eller slogan, og hjemmeside URL imprintet på dem. Hvis din virksomhed ikke er kendt, er dit logo ikke nok til at formidle præcist, hvad dit firma gør. At have en tagline er med til at minde folk om, hvad din virksomhed gør, og hvad der er særligt ved din virksomhed.

Derudover kan du endda preloade din markedsførings præsentationer og budskaber og få dem til at køre automatisk, når brugerne indsætter USB sticks i computeren.

(3) Markedsfør dine evner

Hvis du er en grafisk designer, hjemmeside designer, musiker, kunstner eller anden fagfolk, der ønsker at fremvise dine evner, hvorfor så ikke indlæse dit portefolio på din USB-produkter? Når muligheden opstår, kan du øjeblikkeligt imponere dine potentielle kunder ved at vise dit bedste arbejde frem.

(4) Fordel klasse noter og pensum til studerende

Skoler og universiteter spilder en masse papirer til at distribuere klasse noter og pensum til de studerende. Hvorfor ikke gemme alle de noter og pensum på USB stiks og giv dem til de studerende?

(5) Markedsfør nye produkter

At lancer et nyt produkt bringer masser af spænding til et selskab. For at generere buzz og gør dine kunder glade for at lære om dit nye produkt, kan du sende dem gratis prøver af dine nye produkter sammen med en USB stiks gemt med datablad, markedsføring præesentatations, og application notes.

(6) Kør selvstændige programmer

Vidste du at du kan køre enkeltstående programmer direkte fra USB nøglen uden at kræve noget anlæg? Disse programmer omfatter e-mails, spil, anti-virus programmer, kalendere, Window forsyningsvirksomheder, og mange andre. Check out Portableapps.com, PenDriveApps.com og Snapfiles.com til liste over gratis USB-programmer, du kan bruge til dit USB-produkt.

(8) Speed Up Your System

Hvis du kører Windows Vista eller Windows 7, kan du aktivere Windows ReadyBoost med dit USB stik til at fremskynde dit system. Når funktionen er aktiveret, fungerer opbevarings pladsen på din USB stik som en ekstra hukommelse cache.

Da USB sticks har højere random read / write hastighed end harddiske, kan ReadyBoost giver dit system et stort løft i performance. Hvis du vil vide, hvordan du oprette din USB stiks til Windows ReadyBoost, henvises til artiklen "Hvad er Windows ReadyBoost".

(9) Sikre din computer med Predator

I stedet for at sikre din computer med en adgangskode, kan du bruge din USB enheden og Predator ansøgning (http://www.montpellier-informatique.com/predator/en/index.php) til at låse/åbne din computer. Predator låser din computer, når du er væk. Og når du vender tilbage, vil bare sætte USB stikket i USB-porten på din computer og din computer vil blive låst op.

(10) Give dem til gæster som brullyps tjenester

Jeg kender nogle par som kæmpe med ideer til bryllups tjenester. Jeg har fået min andel af bryllups tjenester, der normalt ender i papirkurven efter jeg tog dem med hjem (ikke fortælle det til mine gifte venner!). Nogle af disse kan også være ganske tacky.

Hvis du ønsker at være kreativ og give dine gæster noget, der er nyttigt, hvorfor så ikke give dine gæster USB nøgler med dit navn og dit bryllups dato på dem? Derudover kan du preload USB stick med dine favorit bryllupsbilleder og din egen samling af romantiske sange. Du vil helt sikkert glæde dine gæster med denne unikke og nyttige bryllups gave!

Som du kan se, har USB nøgler har mange anvendelsesmuligheder! Der er sikkert masser af andre anvendelser af USB nøgler, som jeg ikke har nævnt her. Har du nogen, som du ønsker at tilføje? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor.


flashbay ForfatterPeter Cardin
4 Kommentarer | Indtast din 
Jennifer Truong | 28 Aug, 2018
It’s a nice post and I was looking for this information. This will be very helpful to me. So, thank you so much for it.
PatrickKardy , google | 06 Sep, 2018
Hello
Kelly Pappish | 31 May, 2019
You forgot about making one bootable.
subartha | 07 Nov, 2020
it was really useful
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.