Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

Blog USB kapaciteter

Et meget almindelig spørgsmål om USB nøgler er: "Hvorfor der den faktiske kapacitet af min USB nøgle forskellig fra den annoncerede kapacitet?". Der er 3 grundlæggnende årsager til dette. 

Filsystem på usben
Dette er et af mest sandsynlige grunde til at den angivet kapacitet ikke er den kapacitet du finder når du indsætter din USB i din computer. USB filsystemet benytter noget af usbens hukommelse til at lagre informationer omkring filerne som er gemt på usben. Den specifikke formateringsmuligheder brugt vil påvirke størreelsen på usben. Dette er normalt med næsten alle USB sticks på markedet. Du kan finde mere information her omkring vores kapaciteter.


Forskellige størrelses konventering
En anden grund skyldes at producenterne af USB sticks og computere benytter forskellige størrelses konventering når der er tale om lagerplads. For USB er 1KB 1000 bytes, 1MB er 1000KB og 1GB er 1000MB. Hvor computere benytter denne form for lageringsgrupper af 1024, hvilket betyder at 1KB er 1024 bytes, 1MB er 1024MB og 1GB er 1024MB. Du vil kunne finde flere information omkring det her (På Engelsk).

Ikke synlige filer
Det er nogle gange nemt at overse filer som der allerede er på USB stikket. Dette kan være tilfældet hvis du har benyttet dig af vores datapreload service. Det er altid værd at tjekke om dette er tilfældet.

Hvis du kunne være interesseret i nogle logotrykt USB sticks, kan du udfylde vores kontakt form. Og en dedikeret account manager vil kontakte dig hurtigst muligt. 


flashbay ForfatterSam Sanchez
Være den første til at efterlade en kommentar:
*
* Vil ikke blive vist
(hvis anvendelig)
Kommentarer fra forfatter vil blive sendt til dig via email.
Når du sender denne henvendelse vil din data behandles i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.