Twister

LED Lommelygter Lumi Få et tilbud

Available in 6 vibrant colors, the Lumi LED Torch will become a trusty companion for your Customers and Clients. The outer-shell can be Screen Printed or Laser Engraved with your logo, slogan and more. A great promotional product for your next Meeting, Event or Conference. Three AAA batteries come included as standard. 

9 Dages Leveringstid. Vi samler, trykker og levere din ordre inden for denne korte deadline!


00 timer, 00 minutter 00 sekunder tilbage for at bestille med levering tirsdag den 5. marts 2019

Farver

Pantone refleks blå C

Sølv

Pantone rød 186 C

Pantone Orange 021C

Sort

Pantone grøn 361 C

Branding muligheder og print-areal

LED Lommelygte Lasergravering
Printområdet angivet af

Lasergravering:
Area Side: 22mm X 10mm

Skærmprintning:
Area Side: 22mm X 15mm
Lasergravering

Lasergravering

Viser at produktet kan lasergraveres . Gravering giver et meget stilfuldt udsende. Vore priser inkluderer altid gravering på alle mærkbare områder vist i produktbeskrivelsen. Logo for sådanne produkter bør uploades i et vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Skrift bør konverteres til linjer og alle farver skal være faste, undgå derfor skygger og nuancer.

Skærmprintning

Skærmprintning

Viser at produktet kan mærkes ved brug af en teknik kaldet ’silketryk’. Dette er den mest etablerede metode til at trykke på en genstand. Vore priser inkluderer altid silketryk i op til 4 farver på alle printarealer. Logo til opsætning på produkter med dette symbol bør sendes i vektor format så som .eps, .ai eller .cdr. Tekst og logo skal opsættes så alle skygger bliver til rene farver uden skygger eller farveovergange.Download PDF produkter
Komplet tegning af dimensioner

Egenskaber

  • Let og portabel

  • Enkel tænd og sluk funktion

  • Robust design med indbygget håndrem

  • Kraftigt LED lys

Tilbehør

Lumi - Wholesale LED Torches
Magnet boks ekstra large
Lavet af en kraftig gennemsigtig plast, kan Magnetæsken passer til en række forskellige produkter. Låget bliver holdt sikkert lukket af to magneter . Magnetæsken indholder et hvidt skumgummi tilpasset til produktet. Dit logo kan trykkes på låget. 

Komplet tegning af dimensioner
Printareal
Lumi - LED Torches Promotional
Præsentation tin ekstra large
Få mere opmærsomhed omkring dine brandede produkter med præsentations æsken. Det handler ikke kun ser godt ud, men den beskytter også din powerbank. Den har hvidt skumgummi indlæg, som er tilpassef produktet hvor fronten har et stort trykområde der kan printes eller gravers med dit logo. 

Komplet tegning af dimensioner
Printareal
Lumi - Personalised LED Torch
Carabiner
Fremstillet i holdbar aluminium, karabinhagen er et nyttig tilbehør som kan fastsættes på enden af produktet. Det perfekte tilbehør så du kan fastgøre dit brandede produkt til en rygsæk, nøglering eller andet hvor der er mulighed for at fastgøre denne.
Lumi - Personalised LED Torches
Fabric Bag
Netposen i beskyttende stof opbevarer dine reklameprodukter med logo når de ikke er i brug. Snorelukning i toppen af posen sikrer at indholdet er opbevaret forsvarligt til hver en tid.Komplet tegning af dimensioner

Dimensioner og vægt

Længde: 25mm (0.98 Tommer)
Bredde: 25mm (0.98 Tommer)
Højde: 85mm (3.35 Tommer)
Vægt: 54 Gram (1.9 Alm.)

Miljø

Hvor ikke synlig plast er anvendt til interne dele er disse fremstillet af 100% genbrugmateriale.

RoHS Dette produkt lever fuldt ud op RoHS direktivet (EU restriktioner for risikable genstande).