Twister
Vi holder åbent som normalt. Vores salgsteam og produktion står klar til at hjælpe.

FAQHvad er fordelene ved at bruge en USB istedet for en ekstern harddisk, DVD eller Diskette?

Med en størrelse som en tyggegummipakke er et USB stick meget mindre end en ekstern Harddisk. Den har ingen skrøbelige bevægelige dele som kan ødelægges hvis den tabes, og de er lettere at transportere. USB-nøgler trænger heller ikke den tidskrævende konfigurering, som bruges for at tilkoble en ekstern Harddisk til din computer.

USB tilslutnig er meget mere almindelige end CD og DVD brændere så din USB stik vil fungere på flere computere end en CD-R eller DVD-R. Processen for at indlæse filer fra din computer til USB stikket er også meget hurtigere og enklere end at brænde en CD eller DVD. Herudover opfører et USB stik sig som et portable harddisk, og du kan slette filer fra den så mange gange som du vil. Med CD-R eller DVD-R kan du kun uploade data en gang og du kan ikke fjerne dette efter at det er blevet brændt på disken.

Der er nok ingen grund til at minde om en standard diskette kun kan indeholde 1.44MB data, mange gange mindre end et den store mængde data en USB-nøgle kan indeholde (op til 32GB).