Twister

FAQHvad er jeres leveringstider?

Flashbays leveringstid, tiden fra ordre til levering, er den hurtigste i verden og legendarisk i branchen. De fleste af vores produkter er tilgængelige med en leveringstid på blot 5 hverdage på ordre mellem 10 og 10.000 enheder.

Her er processen fra bestilling til levering på de nævnte leveringstider.

Få et tilbud
Arbejdsdage fra Ordredato Faktisk Dato* Hvad sker der på denne dag?
0
mandag den 4. juli 2022 Du placerer en ordre med Flashbay for Slide USB stik, trykt med dit firma's logo, og indlæst med din virksomhed's data (for eksempel).
1
mandag den 4. juli 2022 Sub-components af din ordre er sammenstillet, som forberedelse til produktion.
2
tirsdag den 5. juli 2022 Sub-components af din ordre er sammenstillet, som forberedelse til produktion.
3
onsdag den 6. juli 2022 Produkterne er samlet og branded med din illustration.
4
torsdag den 7. juli 2022 Din ordre er kvalitetskontrolleret og parat til forsendelse.
5
fredag den 8. juli 2022 Bestilling i transit fra Factory.
6
mandag den 11. juli 2022 Bestiling Leveret hos dig.
*Bemærk venligst, at før vi kan begynde at behandle din bestilling, skal alle specifikke oplysninger om ordren bekræftes:
Hvis du overvejer en ordre på logo trykte produkter, til brug på en kommende begivenhed, er det klogt at have et par ekstra dage på jeres side til at anmode om priser, produkt prøver og 'virtual proofs' fra Flashbay.

Selv om vores track record for rettidig levering er world class, kan vores leveringstider lejlighedsvis forlænges på grund af omstændigheder uden for vores kontrol, for exempel, kurer forsinkelser på grund af dårligt vejr. Vi anbefaler at kunderne levner et par dage ekstra som levering's buffer når din ordre er forretningskritisk for en begivenhed.