Twister

FAQHvor kan jeg finde en driver for Windows 98SE? (USB stiks)

Du kan downloade en driver for 2. Version af Windows® 98 (Win98E) fra sektionen her. Der er desværre ingen måde at få et USB stik til at virke med den første versionen af Windows® 98 (Win 98 – et meget gammelt og ualmindeligt system, så der er ikke blevet udviklet nogen driver). De fleste USB stiks bruger ’Mass storage class drives’. Disse er inkluderet i Windows® ME, Windows® 2000, Windows® XP og Vista®. USB stiks er dermed ‘Plug & Play’ med WinME®, 2000, XP og Vista.